Author Topic: Not a full burn issue  (Read 153 times)

ggallant571

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2531
    • View Profile
Re: Not a full burn issue
« Reply #15 on: February 13, 2019, 02:02:55 PM »
I am making fun on Zax's claim that the T2 firmware "fix most issues". Absolutely nothing to do with laser etching.
SARCASM - Just one more service we offer here.

Zax

  • T2Laser
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6397
    • View Profile
    • T2Laser
Re: Not a full burn issue
« Reply #16 on: February 13, 2019, 04:46:28 PM »
OK, you got me there... but if you hook up a big enough laser I'm sure my firmware and T2Laser could run it to clear your driveway  ;)

Rebelturtle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Not a full burn issue
« Reply #17 on: February 13, 2019, 05:53:55 PM »
Hokuro, I finally got time to change $120,121,122 to 4000 this evening and test.  As long as I kept the border speed down to 400mm/min, I got a really good burn for one pass.  Seemed like the laser power flux matched the speed and wow did it move.  I'd not seen it move that fast yet!  You can see in the pic at the top is part of the test I did that had 4-5 passes vs the new one with only 1 pass.

Thank you for the information and the help!!
Thank you all for the info and help!!

On to the next thing!  I think next while I'm testing and doing templates of grey scale, I'll work on putting something on my system to hold the wires up and looking into a blower/pump for the smoke/char.
Silence is Golden,
Duck tape is silver!

Hokuro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Not a full burn issue
« Reply #18 on: February 13, 2019, 08:49:40 PM »
 ;D ;D ;D
my english is very bad, please be patient. :)