Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - ediazf

Pages: [1]
1
General Questions / Laser weak works but no engraving
« on: June 14, 2020, 06:12:35 PM »
Hi guys!  My laser cable broke this morning and I didn't have a replacement cable. Stupidly I cut the wires and went directly into soldering without looking how it was setup to begin with.

I solder both ends the same and apparently they had to be Crossed (black on the middle, and yellow on the pin1 on one end and on pin3 on the other end. The thing is that I corrected de cable and now when I press the laser.button, weak laser.comes on normally but when I engrave something with the software, laser doesnt come up. Moves, etc, but no full power laser comes on.

I tried restarting the PC, the machine. Resetting rom, etc. Nothing works. 12volt line is working but the other (I think it's 5v isn't it?) doesn't give voltage at any time. Not when engraving, not when idle, not when elekscam LASER ON button is on.

Any help? When I connected the wire backwards the first te maybe I threw 12v into a 5v line and burned it? Is that fixable? Please.help!!!

Thanks!

2
General Discussion / windows 10 64bits and OUTLINE MODE problem.
« on: August 03, 2016, 04:37:42 PM »
Just can't get it to work. I press start and nothing happens.

On a windows 8 and windows 7 machine, no problem. Same software (benbox 3.7.99) and same drivers.

Any help? :)

3
General Discussion / weak laser button does not always work
« on: July 31, 2016, 08:31:42 PM »
Hi guys, new to the forum :)

I am having trouble with the weak laser button on the board. It does not always work and its a real pain in the butt to align o focus the laser without it.

Any help?

Bonus question, haha, OUTLINE feature does not work with my windows 10 machine so I am using my mothers old netbook, but it is low resolution and shitty image processing. Any help with that working on win10?

Pages: [1]