Author Topic: Deselect  (Read 252 times)

dreamaker

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 132
    • View Profile
Deselect
« on: November 05, 2016, 07:31:24 AM »
Did you ever modify the Trace tool to be able to deselect a line in case of a mistake?

Dan

Zax

  • T2Laser
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3286
    • View Profile
    • T2Laser
Re: Deselect
« Reply #1 on: November 05, 2016, 10:15:28 AM »
Yes, it works like an undo feature. You can remove the last trace, then the next and so on until your back to the beginning. Press the delete key and check it out.

nottingham82

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 600
    • View Profile
Re: Deselect
« Reply #2 on: November 05, 2016, 10:44:11 AM »
wooo hoo. didnt know this one!
Laser: 2500mw A5 eleks maker
OS: Windows 10 all in one pc
Software: T2
http://www.gearbest.com/3d-printers-3d-printer-kits/pp_290386.html Paid $160 in 2016

dreamaker

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 132
    • View Profile
Re: Deselect
« Reply #3 on: November 05, 2016, 03:33:26 PM »
Going to be a really nice and handy feature!