Author Topic: Problem getting laser engraver working!!!  (Read 22493 times)

GordRocks

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Problem getting laser engraver working!!!
« Reply #45 on: October 10, 2016, 01:19:40 PM »
ggallant571 & Administrator - Thank you, that was at least part of the problem. I got the Grbl Ready notice and when I clicked the Send G-Code button it showed the notice that you can see in the attachment. It seems to be stuck there; it's been sitting there like that for quite awhile.

GordRocks

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Problem getting laser engraver working!!!
« Reply #46 on: October 10, 2016, 01:31:29 PM »
I tried going through everything again and now I get the message in the attachment. I started at the beginning with XLoader and went through everything. I'm going to try again but this is getting frustrating.

GordRocks

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Problem getting laser engraver working!!!
« Reply #47 on: October 10, 2016, 01:36:26 PM »
OMG!!! I think it's working!!! Got the message that is in the attachment and now it is working on an image! I will report how it goes. Thank you for all your help, everyone!!

Zax

  • T2Laser
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7296
    • View Profile
    • T2Laser
Re: Problem getting laser engraver working!!!
« Reply #48 on: October 10, 2016, 02:11:07 PM »
It looks good now, great job sticking with it.

GordRocks

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Problem getting laser engraver working!!!
« Reply #49 on: October 10, 2016, 03:15:05 PM »
Thank you so much for your time, Zax. I have many questions to learn what to do now that it's working but I will spend some time searching the forums and with a little luck will find the answers to most of them.
Thank you again,
.....Gord

P.S. Thank you to everyone else who helped, as well. There seem to be some great people on this forum!! :)