Author Topic: Suddenly T2 won't load  (Read 452 times)

SteveK

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
    • View Profile
Suddenly T2 won't load
« on: January 06, 2021, 09:16:43 AM »
I've been T2 for a few years with no issues. Today when I tried to load it I got an error message




If I tell it to load I get the home screen but whenever I try to do anything I get this error message.



I think it may be related to a driver I just installed but not sure. A CH340 driver. I tried disabling the driver but still get the same errors. I have not tried uninstalling the driver. Appreciate any help or suggestions.

Steve

« Last Edit: January 06, 2021, 05:29:10 PM by SteveK »

Zax

  • T2Laser
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7287
    • View Profile
    • T2Laser
Re: Suddenly T2 won't load
« Reply #1 on: January 07, 2021, 04:40:38 AM »
To get support for T2Laser please contact me via https://t2laser.org or direct to email support@t2laser.org as I don't regularly check forums.

It looks like your Microsoft NET is corrupted, the simplest solution would be to remove T2Laser and then reinstall.

To remove T2Laser:Go to C:\Users\[username]\AppData\Local\Apps\2.0 and delete the sub folders but leave the 2.0 folder (change [username] to your user name). 
To reinstall (run setup.exe):https://t2laser.blob.core.windows.net/install/setup.exe

- Zax

SteveK

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
    • View Profile
Re: Suddenly T2 won't load
« Reply #2 on: January 07, 2021, 09:35:54 AM »
Chalk this one up to the craziness of windows 8. Couldn't have gotten it going again without the great help from Zax but all is right and back to burning!